Komende Repair Café

Image Bezoeken

Aanmelden voor het eerstvolgende Repair Café kan via het inschrijfformulier op de voorpagina. We moedigen u aan om het formulier zo volledig mogelijk in te vullen, dus inclusief merk en typenummer, en inclusief een duidelijke omschrijving van het euvel. Dat vergroot de slagingskans van de reparatie aanzienlijk en verkleint de kans dat het een tijdrovende klus wordt.

Let op: Uw inschrijving is pas definitief als u van ons een reactie heeft ontvangen. Wij versturen u in de week voorafgaand aan het Repair Café een bevestiging per e-mail met daarin ook het tijdstip waarop u welkom bent. Heeft u geen reactie ontvangen? Dan kunnen wij u helaas niet helpen.

U kunt slechts één reparatie per categorie aanbieden. Een waterkoker die het niet meer doet en een jas met een winkelhaak kunt u allebei aanmelden maar een tosti-apparaat en een stofzuiger niet. We doen dit omdat met name de vraag naar reparaties van huishoudelijke elektrische apparaten zeer groot is en we zoveel mogelijk verschillende mensen willen kunnen helpen.  

Image Bezoeken
Image Bezoeken

Planning komende maanden

Image Bezoeken

U kunt zich alleen aanmelden voor het eerstvolgende Repair Café. Toch is het fijn om alvast te weten wanneer het Repair Café waar in Den Haag neerstrijkt. Ons rooster voor de komende maanden (2024) ziet er als volgt uit:

  • Momenteel genieten wij van een zomerstop.

  • Binnenkort zullen wij de planning voor het najaar 2024 delen.

Het Repair Café is altijd op zaterdag tussen 11.00 en 13.00.

Andere Repair Cafés in Den Haag

Image Bezoeken

Naast ons rondreizende Repair Café Den Haag, hebben diverse Haagse buurten ook een eigen Repair Café. Via onderstaande links kunt u meer informatie vinden over hoe u deze Repair Cafe's kunt bezoeken:

En vind u het belangrijk dat oud gereedschap hergebruikt wordt?
Bekijk dan ook eens de website van Stichting Gered Gereedschap Den Haag

Image Bezoeken