Nieuwsbrief oktober-2 2022

Beste vrienden van het Haagse Repair Café,

Het Repair Cafe is in de prijzen gevallen: vorige maand nam Repair Cafe-bedenker Martine Postma in Oostenrijk de Leopold Kohr-prijs in ontvangst. Deze prijs wordt om de drie jaar toegekend aan mensen en initiatieven die zich inzetten voor een duurzame(re) wereld waarin zelfstandigheid en de menselijke maat centraal staan. Wij van wc-eend vinden het een zeer terechte winnaar….

Meer lezen? Zie Leopold Kohr-prijs voor Repair Café-bedenker Martine Postma | Repaircafe

Wij bereiden ons ondertussen voor op ons tweede Repair Café in deze oktobermaand. Op zaterdag 29 oktober, tussen 11.00 en 13.00 zijn we te gast bij het milieu-educatiecentrum De Reigershof (Reigersbergenweg 280, 2592 EZ Den Haag).  Vooralsnog houden we vast aan de aangepaste opzet. Dat betekent dat inschrijving niet ter plaatse gebeurt maar vooraf, per tijdsblok van een half uur. Zo spreiden we de aanloop van bezoekers waardoor de wachttijd voor bezoekers aanzienlijk verkort wordt.

Heeft u thuis iets staan of liggen waarvan u hoopt dat het op 29 oktober met hulp van het Repair Café gerepareerd kan worden? Dan kunt u zich aanmelden via de aanmeldknop op onze website: Repair Café Den Haag | Weggooien, mooi niet! (repaircafedenhaag.nl).

We moedigen u aan om het formulier zo volledig mogelijk in te vullen, dus inclusief merk en typenummer, en inclusief een duidelijke omschrijving van het euvel. Dat vergroot de slagingskans van de reparatie aanzienlijk en verkleint de kans dat het een tijdrovende klus wordt.

Indien we u een plekje kunnen toewijzen ontvangt u van ons een bevestiging per e-mail met daarin ook het tijdstip waarop u welkom bent. Bent u alsnog verhinderd of is het probleem dankzij een handige buur/kennis of collega al verholpen? Laat het ons dan op tijd weten zodat wij uw plekje nog aan iemand op de reservelijst kunnen toebedelen.

Met vriendelijke groet,

Esther
Namens Repair Café Den Haag

E-mailadres, Website, Repair Café nieuwsbrief