Nieuwsbrief april 2022

Beste vrienden van het Haagse Repair Café,

Omdat het Boekenweek is beginnen we de nieuwsbrief dit keer met een leestip voor iedereen die niet alleen van repareren maar ook van thrillers houdt. We hebben ‘m zelf (nog) niet gelezen maar de titel van het nieuwste boek van thrillerauteur Charles den Tex intrigeerde ons natuurlijk meteen. In ‘De Repair Club’ brengt de reparatie van een kapotte typemachine bij reparateur John, gepensioneerd geheim agent, herinneringen aan zijn tijd als geheim agent in voormalig Oost-Duitsland naar boven. De reparatie leidt, zoals dat gaat in thrillers, tot een stroom aan spannende ontwikkelingen waarbij heden en verleden elkaar afwisselen.

Voor zover ik weet zijn er bij Repair Cafe Den Haag geen voormalig geheim agenten onder de reparateurs. Wij hopen hier dan ook gewoon kalmpjes te kunnen blijven repareren. Na twee fijne bijeenkomsten in Laak (19 maart) en Segbroek (9 april) trekt Repair Café Den Haag door naar weer een ander stadsdeel. De komende maand strijken we neer in stadsdeel Haagse Hout: op zaterdag 14 mei steken we  tussen 11.00 en 13.00 de handen uit de mouwen bij de Duinzichtkerk, Hogenhoucklaan 89, 2596 TC Den Haag.

We blijven vooralsnog vasthouden aan de aangepaste ‘corona’-opzet. Dat betekent dat inschrijving niet ter plaatse gebeurt maar vooraf, per tijdsblok van een half uur. Zo spreiden we de aanloop van bezoekers. Bovendien kunnen onze reparateurs zich voorbereiden op uw reparatieverzoek. Ook kunt u nog steeds slechts één voorwerp ter reparatie aanbieden (dus niet langer één voorwerp per reparatiecategorie). Zo hopen we toch nog zoveel mogelijk verschillende mensen te kunnen helpen.

Heeft u thuis iets staan of liggen waarvan u hoopt dat het op 14 mei met hulp van het Repair Café gerepareerd kan worden? Dan kunt u zich aanmelden via de aanmeldknop op onze website: Repair Café Den Haag | Weggooien, mooi niet! (repaircafedenhaag.nl)

Indien we u een plekje kunnen toewijzen ontvangt u van ons een bevestiging per e-mail met daarin ook het tijdstip waarop u welkom bent. Het kan zijn dat u in eerste instantie bericht krijgt dat u op een reservelijst komt maar er later alsnog een plekje voor u blijkt te zijn. Ook dan ontvangt u van ons een bevestiging dat u welkom bent.

We houden u via onze nieuwsbrief en deze website op de hoogte van nieuwe bijeenkomsten.

Met vriendelijke groet,

Esther
Namens Repair Café Den Haag

E-mailadres, Website, Repair Café nieuwsbrief