Nieuwsbrief maart-2 2022

Beste vrienden van het Haagse Repair Café,

Na een mooie herstart van Repair Café Den Haag op een nieuwe locatie afgelopen zaterdag, zoeken we de komende maand een oude bekende op:  zaterdag 9 april, tussen 11.00 en 13.00 zijn we te gast bij het buurtcentrum Jasmijn, 2e Braamstraat 11 (ingang nr. 6), 2563 HJ Den Haag.

Voorlopig houden we vast aan de aangepaste ‘corona’-opzet. Dat betekent dat inschrijving niet ter plaatse gebeurt maar vooraf, per tijdsblok van een half uur. Zo spreiden we de aanloop van bezoekers. Bovendien kunnen onze reparateurs zich voorbereiden op uw reparatieverzoek. Ook kunt u nog steeds slechts één voorwerp ter reparatie aanbieden (dus niet langer één voorwerp per reparatiecategorie). Zo hopen we toch nog zoveel mogelijk verschillende mensen te kunnen helpen.

Goed om te weten: ook op 9 april is onze vrijwilliger Emma weer beschikbaar voor het uitvoeren van kleine meubelreparaties, denk aan het repareren van houtconstructies (door loszittende verbindingen te lijmen of houten pluggen te gebruiken), het naaien of repareren van scheuren in de stof van zittingen, het repareren of lijmen van loszittend sierband etc. Ook kan ze een stoelzitting van een nieuwe lap stof voorzien (let op: neem dan zelf een nieuwe lap mee).

Heeft u thuis iets staan of liggen waarvan u hoopt dat het op 9 april met hulp van het Repair Café gerepareerd kan worden? Dan kunt u zich aanmelden via de aanmeldknop op onze website: Repair Café Den Haag | Weggooien, mooi niet! (repaircafedenhaag.nl)

Indien we u een plekje kunnen toewijzen ontvangt u van ons een bevestiging per e-mail met daarin ook het tijdstip waarop u welkom bent.

Geen plekje gereserveerd of geen bevestiging ontvangen? Dan heeft het geen zin om 9 april te komen omdat de reparatiecapaciteit beperkt zal zijn. Hopelijk kunnen we u later dit jaar wel helpen. We houden u via onze nieuwsbrief op de hoogte van nieuwe bijeenkomsten.

Met vriendelijke groet,

Esther

Namens Repair Café Den Haag

E-mailadres, Website, Repair Café nieuwsbrief