Nieuwsbrief september 2021

Beste lezer,

Zaterdag 4 september was het Haagse Repair Café voor het eerst te gast in het Elisabeth Vreedehuis: wat een prachtige en gastvrije plek was dat zeg! Vanwege het stralende weer hebben de reparateurs lekker buiten in de tuin kunnen werken. Uiteindelijk hebben ze zo’n 30 reparaties verricht. Na twee Repair Café’s op, voor ons, nieuwe locaties (het Zuiderparktheater en het Elisabeth Vreedehuis) zijn we bij het volgende Repair Café weer op vertrouwd terrein. Op zaterdag 25 september, tussen 11.00 en 13.00, kunt u ons namelijk vinden bij onze vrienden van de Duinzichtkerk, Hogenhoucklaan 89 (Benoordenhout).

Voorlopig houden we vast aan de aangepaste ‘corona’-opzet. Dat betekent dat het er wat anders aan toe zal gaan dan u, en wijzelf, gewend zijn. De grootste veranderingen op een rijtje:

  • Per bijeenkomst is slechts een klein aantal reparateurs actief zodat zij voldoende afstand van elkaar en van de bezoekers kunnen houden.
  • Inschrijving gebeurt niet ter plaatse maar vooraf, per tijdsblok van een half uur. Zo spreiden we de aanloop van bezoekers.
  • U kunt slechts één voorwerp ter reparatie aanbieden (dus niet langer één voorwerp per categorie)

Uiteraard geldt verder: kom alleen, hou te allen tijde voldoende afstand van anderen, reinig uw handen vaak en grondig en blijf thuis indien u klachten heeft.

Heeft u thuis iets staan of liggen waarvan u hoopt dat het op 25 september met hulp van het Repair Café gerepareerd kan worden? Dan kunt u zich aanmelden via deze linkhttps://forms.gle/o4YBtFeN4k1fjMCv5

Indien we u een plekje kunnen toewijzen ontvangt u van ons een bevestiging per e-mail met daarin ook het tijdstip waarop u welkom bent. Het kan zijn dat u in eerste instantie bericht krijgt dat u op een reservelijst komt maar er later alsnog een plekje voor u blijkt te zijn. Ook dan ontvangt u van ons een bevestiging dat u welkom bent.

Geen plekje gereserveerd of geen bevestiging ontvangen? Dan heeft het geen zin om 25 september te komen omdat de reparatiecapaciteit zoals gezegd zeer beperkt zal zijn. Hopelijk kunnen we u later dit jaar wel helpen. We houden u via onze nieuwsbrief op de hoogte van nieuwe bijeenkomsten.

Met vriendelijke groet,

Esther

Namens Repair Café Den Haag

E-mailadres, Website, Facebook, Twitter, Repair Café nieuwsbrief