Nieuwsbrief juni 2021

Beste lezer,

Na een lange onderbreking staan de vrijwilligers van Repair Café Den Haag te popelen om weer aan de slag te gaan. Ons eerste Repair Café dit jaar willen we nog vóór de zomervakantie organiseren. We hebben daar een prachtige locatie voor gevonden: het Zuiderparktheater in, jawel, het Zuiderpark. Eenmalig zal het Repair Café niet op zaterdagochtend maar op dinsdagavond plaatsvinden, en wel op dinsdag 13 juli tussen 19.00 en 21.00.

Voorlopig houden we vast aan de opzet die we het afgelopen najaar ook gebruikten toen we na een lange Corona-pauze enkele bijeenkomsten konden organiseren voor de boel weer op slot ging. Dat betekent dat het er wat anders aan toe zal gaan dan u, en wijzelf, gewend zijn. De grootste veranderingen op een rijtje:

  • Per bijeenkomst is slechts een klein aantal reparateurs actief zodat zij voldoende afstand van elkaar en van de bezoekers kunnen houden.
  • Inschrijving gebeurt niet ter plaatse maar vooraf, per tijdsblok van een half uur. Zo spreiden we de aanloop van bezoekers.
  • U kunt slechts één voorwerp ter reparatie aanbieden (dus niet langer één voorwerp per categorie)

Uiteraard geldt verder: kom alleen, hou te allen tijde voldoende afstand van anderen, reinig uw handen vaak en grondig en blijf thuis indien u klachten heeft.

Heeft u thuis iets staan of liggen waarvan u hoopt dat het op 13 juli met hulp van het Repair Café gerepareerd kan worden? Dan kunt u zich aanmelden via deze link: https://forms.gle/Cppiua8zixoQt6hq5

Indien we u een plekje kunnen toewijzen ontvangt u van ons een bevestiging per e-mail met daarin ook het tijdstip waarop u welkom bent. Het Zuiderparktheater ligt op een eilandje, midden in het Zuiderpark. Het park is vanaf Centraal Station én Holland Spoor bereikbaar met trams 9 (halte Zuiderpark) en 16 (halte Loevesteinlaan) of met de bussen 23 (halte Loevesteinlaan) en 26 (halte Moerweg). Het theater is het gemakkelijkst te vinden als u via de parkeerplaats aan de Mr. P. Drooglever Fortuynweg bij het zwembad het park ingaat. U loopt dan recht op het hek van het Zuiderparktheater af.

Geen plekje gereserveerd of geen bevestiging ontvangen? Dan heeft het geen zin om 13 juli naar het Zuiderparktheater te komen omdat de reparatiecapaciteit zoals gezegd zeer beperkt zal zijn. We hopen natuurlijk dat we dit najaar weer met regelmaat bijeenkomsten kunnen organiseren. Mocht er 13 juli geen plek zijn dan hopen we dat we u later dit jaar wèl kunnen helpen.

Met vriendelijke groet,

Esther
Namens Repair Café Den Haag

E-mailadres, Website, Facebook, Twitter, Repair Café nieuwsbrief