Nieuwsbrief april-mei 2020

Beste lezer,

Na een voortvarende start van 2020 wierp de snelle verspreiding van het coronavirus onze voorjaarsplanning doeltreffend en volledig overhoop. Na de afgelasting van het Repair Café van 21 maart zijn wij nu ook genoodzaakt om de geplande Repair Cafés van april èn mei te annuleren.

Is er dan helemaal geen goed nieuws? Nou, voor degenen die nu meer tijd om handen hebben is deze periode wellicht een goede gelegenheid om zich te bekwamen in de wondere wereld van het repareren. Via het internet kunt u een heleboel opsteken, bijvoorbeeld bij IFixit, waar u onder andere vele reparatiehandleidingen kunt vinden.

We hopen u begin juni te kunnen informeren dat het Repair Café van zaterdag 20 juni door zal kunnen gaan en hopen dat u tot die tijd (maar ook daarna natuurlijk) gezond zult blijven, #HoujeHaags!

Met vriendelijke groet,

Esther

Namens Repair Café Den Haag

E-mailadres, Website, Facebook, Twitter, Repair Café nieuwsbrief