Nieuwsbrief Repair Café april 2019

Beste lezer,

Het is even wennen na een aantal maanden met twee Repair Cafés maar de komende maand is Repair Café Den Haag toch echt slechts één keer actief. Op zaterdag 13 april zijn we tussen 11.00 en 13.00 te gast bij wijkcentrum Morgenstond, 1e Eeldepad 3A (stadsdeel Escamp). Gelukkig zijn de inwoners van Den Haag niet alleen van ons afhankelijk en kennen verschillende wijken en buurten (Laak, Wateringse Veld, Mariahoeve en Rustenburg-Oostbroek) eigen Repair Café-initiatieven. Op onze internetpagina (www.repaircafedenhaag.nl) vindt u linkjes naar hun internetpagina’s waar u verdere informatie kunt vinden.

Bezoekers kunnen met van alles en nog wat bij het Repair Café terecht: van onwillige staafmixers tot stofzuigers waarvan de slang verstopt is en van haperende dvd-spelers tot blouses met een flinke scheur. Wat het ook is: we doen ons uiterste best om onze bezoekers tevreden naar huis te laten gaan. Ook hebben we altijd een weggeeftafel (voor niet-kapotte spullen!): heeft u thuis nog iets liggen waar u niet (meer) blij van wordt maar waarvan u denkt dat u er een ander wèl blij mee kunt maken dan kunt u het op die tafel achterlaten. En ligt er iets waar u zelf blij van wordt? Dan mag u dat mee naar huis nemen.

Zoals u weet is een reparatie bij het Repair Café gratis. Een vrijwillige bijdrage in onze fooienpot als waardering voor de moeite die onze vrijwilligers zich getroosten wordt echter zeer gewaardeerd: daarmee kunnen we onze kosten dekken. En mensen die ons een bijzonder warm hart toedragen kunnen voor € 25 per jaar Vriend van Repair Café Den Haag worden.

Meer informatie over het Repair Café van Den Haag kunt u vinden op onze website en ook op onze Facebook-pagina

Met vriendelijke groet,

Esther

Namens Repair Café Den Haag

E-mailadres, Website, Facebook, Twitter, Repair Café nieuwsbrief