Nieuwsbrief Repair Café januari 2019

Beste lezer,

December 2018 hebben we ingeruild voor januari 2019. De jaarwisseling is natuurlijk bij uitstek het moment om even rustig terug te blikken op het afgelopen jaar. Het was, opnieuw, een goed jaar voor het Repair Café: wereldwijd stond de teller eind 2018 op ca. 1680 actieve Repair Cafés. Wat denkt u? Zal het 2000e Repair Café al in 2019 het licht zien? Wij hopen in ieder geval dat we komend jaar in Den Haag een of meerdere zelfstandige Repair Cafés op wijkniveau mogen verwelkomen. Op onze website treft u al linkjes aan naar de Repair Cafés van het Vadercentrum (in Laak), Rustenburg- Oostbroek en Wateringse Veld. Daarnaast wordt er in Mariahoeve iedere laatste zaterdag van de maand een Reparatiecafé gehouden in het gebouw van Middin, Zwedenburg 99. Maar volgens ons is er in een stad als Den Haag nog volop ruimte voor – en behoefte aan – nieuwe Repair Cafés. Ter vergelijking: een bescheiden stad als Amersfoort telt naast Repair Café Amersfoort nog zes Repair Cafés op wijkniveau!  

Zelf blijven we, ongeveer, iedere drie weken een ander deel van Den Haag bezoeken. Het jaar 2019 starten we op een vertrouwd en geliefd adres in Segbroek, namelijk bij buurt- en wijkvereniging Jasmijn, 2e Braamstraat 6 (NB: de ingang zit aan de kant van de Boksdoornstraat). Daar zijn we op zaterdag 12 januaritussen 11.00 en 13.00te gast. We repareren van alles, van stofzuigers tot Senseo’s en van lampen tot keukenmachines. Ook voor textielreparaties kunt u bij ons terecht. 

Een reparatie bij het Repair Café is (en blijft) gratis. Een vrijwillige bijdrage in onze fooienpot als waardering voor de moeite die onze vrijwilligers zich getroosten wordt echter zeer gewaardeerd: daarmee kunnen we onze kosten dekken. En mensen die ons een bijzonder warm hart toedragen kunnen voor € 25 per jaar Vriend van Repair Café Den Haag worden. 

Meer informatie over het Repair Café van Den Haag kunt u vinden op onze website en ook op onze Facebook-paginaMet vriendelijke groet,

Esther

Namens Repair Café Den Haag

E-mailadres, Website, Facebook, Twitter, Repair Café nieuwsbrief