Nieuwsbrief Repair Café december 2018

Beste lezer,

Nog één Repair Café te gaan voor onze winterstop. En het begint al bijna traditie te worden dat we het seizoen afsluiten bij Centraal Wonen Houtwijk, aan de Albert Schweitzerlaan 2 t/m 68 (stadsdeel Loosduinen). Zo ook dit jaar: op zaterdag 15 december, tussen 11.00 en 13.00zijn we weer te gast bij deze prachtige woongemeenschap.

Met de donkere wintermaanden voor de boeg heeft u vast ook wel reparaties met een winters tintje voor ons: kom dus langs met het snoer met kerstlampjes dat al na één seizoen dienst weigerde, die winterjas met uitgescheurde binnenzak of de daglichtlamp die het niet meer doet. Onze vrijwilligers zullen hun uiterste best doen om het euvel, samen met u, te verhelpen.

Dit keer geen extra activiteit maar natuurlijk is de weggeeftafel er wel gewoon. Die spannende film die u waarschijnlijk nooit meer zult kijken, die mooie fruitschaal die slechts stof verzamelt, de ketting die u nooit (meer) draagt: als u denkt er een ander blij mee te kunnen maken, aarzel dan niet en laat het achter op onze weggeeftafel. En wie weet vindt u er zelf iets waar u dan weer heel blij van wordt.

Na de kerstvakantie gaat het Haagse Repair Café op 12 januariweer van start bij buurt- en wijkvereniging Jamijn, 2eBraamstraat 6 (stadsdeel Segbroek). Meer informatie over ons kunt u vinden op onze website en ook op onze Facebook-pagina

Met vriendelijke groet,

Esther

Namens Repair Café Den Haag

E-mailadres, Website, Facebook, Twitter, Repair Café nieuwsbrief