Nieuwsbrief Repair Café oktober 2018

Beste lezer,

We halen het weliswaar niet bij de Finnen maar Nederlanders staan steevast hoog in de lijstjes van ‘grootste-koffiedrinkers-ter-wereld’. En tja, dan zal het ook niemand verbazen dat we bij het Repair Café de nodige koffieapparaten langs zien komen. Sterker nog: het blijkt het apparaat te zijn dat het meest ter reparatie wordt aangeboden. En onder de koffiezetapparaten blijkt de Senseo dan weer de absolute kampioen te zijn. Deels te verklaren vanwege het feit dat het apparaat niet zo duurzaam in elkaar zit en deels vanwege het feit dat er gewoon heel erg veel van zijn in ons land. In dit artikel leest u meer over het fenomeen Senseo, inclusief een top 5 van Senseo-oplossingen.

Deze maand bent u, met of zonder Senseo, op zaterdag 13 oktober tussen 11.00 en 13.00 welkom bij het Repair Café in de vestiging van Schroeder Kringloop aan de Loosduinsekade 156 (stadsdeel Centrum). U kunt bij ons terecht met uw kapotte of haperende huisraad en kunt daarnaast natuurlijk lekker even rondneuzen bij deze fijne kringloopwinkel vol mooie spullen en vriendelijke mensen. Tip: deze vestiging van Schroeder heeft een eigen fietswerkplaats!

Een reparatie bij het Repair Café is gratis. Een vrijwillige bijdrage in onze fooienpot als waardering voor de moeite die onze vrijwilligers zich getroosten wordt echter zeer gewaardeerd: daarmee kunnen we onze kosten dekken. En mensen die ons een bijzonder warm hart toedragen kunnen voor € 25 per jaar Vriend van Repair Café Den Haag worden.

 

Meer informatie over het Repair Café van Den Haag kunt u vinden op onze website en ook op onze Facebook-pagina

Met vriendelijke groet,

Esther

Namens Repair Café Den Haag

E-mailadres, Website, Facebook, Twitter, Repair Café nieuwsbrief