Nieuwsbrief Repair Café februari 2018

Beste lezer,

Uit recent onderzoek van de Stichting Natuur & Milieu en Repair Café Internationaal blijkt dat maar liefst 55% van de elektrische apparaten die bij het Repair Café komen met succes gerepareerd worden. Het is dus zeker de moeite waard om wanneer een apparaat kapot gaat dit niet meteen weg te gooien maar eerst een bezoek aan het Repair Café te brengen. En u weet het: we repareren allerlei elektrische apparaten, van stofzuigers tot Senseo’s en van lampen tot keukenmachines. Maar ook voor textiel-, fiets- en computerreparaties kunt u bij ons terecht.

En de komende maand heeft u niet slechts één maar twee mogelijkheden om ons te bezoeken. De eerste is al op zaterdag 3 februari (aanstaande zaterdag!) tussen 11.00 en 13.00 bij wijkcentrum De Chinese Brug op de Zuidwal 94 (stadsdeel Centrum). En omdat we niet alleen zuinig moeten zijn op onze spullen maar ook op onszelf staat de extra activiteit, verzorgd door de GGD Haaglanden, dit keer in het teken van gezonde voeding.

Drie weken later, op zaterdag 24 februari, verwelkomen we u graag tussen 11.00 en 13.00 in het milieu-educatiecentrum naast de stadsboerderij Herweijerhoeve op de Anna Polakweg 7 in het Zuiderpark (stadsdeel Escamp). Hou voor informatie over een eventuele extra activiteit onze Facebook-pagina in de gaten.

Een reparatie bij het Repair Café is (en blijft) gratis. Een vrijwillige bijdrage in onze fooienpot als waardering voor de moeite die onze vrijwilligers zich getroosten wordt echter zeer gewaardeerd: daarmee kunnen we onze kosten dekken. En mensen die ons een bijzonder warm hart toedragen kunnen voor € 25 per jaar Vriend van Repair Café Den Haag worden.

Meer informatie over het Repair Café van Den Haag kunt u vinden op onze website en ook op onze Facebook-pagina

Met vriendelijke groet,

Esther

Namens Repair Café Den Haag

E-mailadres, Website, Facebook, Twitter, Repair Café nieuwsbrief