Nieuwsbrief Repair Café november 2017

Beste lezer,

In november repareren we bij wijze van uitzondering niet op een zaterdag maar op zondag, en niet tussen 11.00 en 13.00 maar tussen 12.00 en 17.00. Op zondag 26 november staan we namelijk opnieuw op de Haagse Energiebeurs, die dan wordt gehouden in het atrium van het stadhuis aan het Spui. Hier kunt u van alles leren over energie besparen & opwekken, duurzaam tuinieren, voeding en vrije tijd. Bij de stand van het Repair Café delen we ons enthousiasme voor repareren in het algemeen en voor het Repair Café in het bijzonder met bezoekers. Natuurlijk wordt er óók gerepareerd. We verwelkomen u dus graag met uw kapotte stofzuiger (zonder volle stofzuigerzak), haperende koffiezetapparaat (zonder koffieprut) of cd-speler met kuren (en ja hoor, daar mag de cd gewoon nog inzitten…). Let op: er kunnen GEEN textielreparaties worden uitgevoerd de 26e november.

Een reparatie bij het Repair Café is gratis. Een vrijwillige bijdrage in onze fooienpot als waardering voor de moeite die onze vrijwilligers zich getroosten wordt echter zeer gewaardeerd: daarmee kunnen we onze kosten dekken. En mensen die ons een bijzonder warm hart toedragen kunnen voor € 25 per jaar Vriend van Repair Café Den Haag worden.

Meer informatie over het Repair Café van Den Haag kunt u vinden op onze website en ook op onze Facebook-pagina

Met vriendelijke groet,

Esther

Namens Repair Café Den Haag

E-mailadres, Website, Facebook, Twitter, Repair Café nieuwsbrief