Nieuwsbrief Repair Café juni 2017

Beste lezer,

Nog één Repair Café te gaan voor onze zomerstop. En het begint al bijna traditie te worden dat we het seizoen afsluiten bij Centraal Wonen Houtwijk, aan de Albert Schweitzerlaan 2 t/m 68 (stadsdeel Loosduinen). Zo ook dit jaar: op zaterdag 1 juli, tussen 11.00 en 13.00 zijn we weer te gast bij deze prachtige woongemeenschap. Met het zomerse weer van de afgelopen tijd heeft u vast ook wel reparaties met een zomers tintje voor ons: kom dus langs met die ijsmachine die al na één seizoen dienst weigerde, de zomerjurk met een gescheurde naad of de fiets met een klepperende bagagedrager. Onze vrijwilligers zullen hun uiterste best doen om het euvel, samen met u, te verhelpen.

En we hebben ook dit keer weer leuke extra activiteiten: we hebben een heuse plantendokter te gast die u met raad en daad bij kan staan om uw zieltogende plant weer te doen opleven. Daarnaast besteden we, met dank aan het Cyclusatelier, op 1 juli ook aandacht aan meubels. Het Cyclusatelier is een bedrijfje dat meubels maakt van gebruikte materialen en voorwerpen maar ook oude meubels opknapt. Heeft u een meubelstuk dat niet meer in uw interieur past maar dat u wel graag wilt houden? Of een houten voorwerp dat u een nieuwe bestemming wilt geven? Maak er dan een foto van en neem die foto mee naar het Repair Café: u kunt dan inspiratie opdoen en krijgt advies over de mogelijkheden.

Kortom, er zijn weer voldoende redenen om op 1 juli naar het Repair Café te komen! Overigens zijn er naast het Repair Café nog veel meer leuke – groene – activiteiten in Den Haag die dag. Zo bent u tussen 12.00 en 17.00 welkom op Emma’s duurzame markt in Emma’s Hof (Galileïstraat 36) waar u o.a. een stoeptegel kunt ruilen voor een plant, een testrit kunt maken in een elektrische auto, lekker kunt smullen van het lekkers van Emma’s kookploeg en advies kunt krijgen over energiebesparing. Voor dat laatste kunt u overigens op nòg vier locaties in Den Haag terecht op 1 juli: verspreid over de stad kunt u via Hou van je Huis advies inwinnen over energiebesparing in en rond uw woning. Aanmelden is niet nodig.

Na de zomerstop gaat het Haagse Repair Café op 26 augustus weer van start bij woonzorgcentrum Bosch en Duin in Scheveningen. Meer informatie over ons kunt u vinden op onze website en ook op onze Facebook-pagina

Met vriendelijke groet,

Esther

Namens Repair Café Den Haag

E-mailadres, Website, Facebook, Twitter, Repair Café nieuwsbrief