Nieuwsbrief Repair Café mei 2017

Beste lezer,

Blijkt het op Koningsdag gekochte tosti-ijzer het bij thuiskomst tóch niet te doen? Kom dan op zaterdag 20 mei tussen 11.00 en 13.00 naar het Repair Café in wijkcentrum de Hyacint, Anemoonstraat 25 (stadsdeel Segbroek) en onze reparateurs zullen hun best doen om het apparaat toch aan de praat te krijgen. We zijn erg blij dat het Repair Café ook tijdens de verbouwing van het wijkcentrum gewoon welkom is bij de Hyacint. Het betekent echter wel dat u ons dit keer niet in de benedenzaal vindt maar in een lokaal op de eerste verdieping. Dit Repair Café is om die reden minder geschikt om met uw flipperkast of oven te bezoeken (en ja: beide hebben we al eens op bezoek gehad).

Dit keer geen extra activiteit maar natuurlijk is de weggeeftafel er wel gewoon. Die spannende film die u waarschijnlijk nooit meer zult kijken, die mooie fruitschaal die slechts stof verzamelt, de ketting die u nooit (meer) draagt: als u denkt er een ander blij mee te kunnen maken, aarzel dan niet en laat het achter op onze weggeeftafel. En wie weet vindt u er iets waar u dan weer heel blij van wordt.

En u weet het: van weggooien houden we niet. Ook niet van het voortijdig vervangen van computers. In april 2017 stopte Microsoft echter met de uitgebreide ondersteuning van Windows Vista. Eerder is de ondersteuning van Windows XP al beëindigd. Wilt u uw oude Windows Vista computer blijven gebruiken? Of uw nog oudere Windows XP computer? U kunt uw computer meenemen naar ons Repair Café en wij vervangen Windows dan door Linux, geschikt om o.m. internet te gebruiken, te e-mailen, met een officepakket, en allerlei geluid-, beeldsoftware te werken.

Zie voor meer informatie onze website. Wilt u Linux op uw computer laten plaatsen mail (repaircafe.denhaag@gmail.com) dan wanneer u van plan bent te komen onder vermelding van de gegevens van uw computer (merk, model en liefst grootte van het werkgeheugen [RAM]).

Een reparatie bij het Repair Café is gratis. Een vrijwillige bijdrage in onze fooienpot als waardering voor de moeite die onze vrijwilligers zich getroosten wordt echter zeer gewaardeerd: daarmee kunnen we onze kosten dekken. En mensen die ons een bijzonder warm hart toedragen kunnen voor € 25 per jaar Vriend van Repair Café Den Haag worden.

Meer informatie over het Repair Café van Den Haag kunt u vinden op onze website en ook op onze Facebook-pagina

Tot repareers!

Met vriendelijke groet,

Esther

Namens Repair Café Den Haag

E-mailadres, Website, Facebook, Twitter, Repair Café nieuwsbrief