Nieuwsbrief Repair Café december 2016

Beste lezer,

Hij is bijna te mooi om aan te steken maar wel helemaal ‘des Repair Cafés’: deze prachtige Repair Café-kaars gemaakt van kaarsrestanten! Een leuk en origineel cadeau voor de donkere maanden. En terwijl de Sint nog in het land is beginnen wij voorzichtig met een terugblik op 2016. Een jaar dat werkelijk is omgevlogen en waarin we het eerste lustrum van Repair Café Den Haag vierden.

Ondertussen maken we ons op voor ons 16e (!) en laatste Repair Café van het jaar. Dat zal plaatsvinden op zaterdag 17 december, tussen 11.00 en 13.00, bij Centraal Wonen Houtwijk, Albert Schweitzerlaan 2 t/m 68. U bent van harte welkom met uw kapotte cd-speler, Senseo, stofzuiger, lamp of broek (om maar wat veelvoorkomende reparaties te noemen).

Dit keer hebben we ook weer een leuke extra activiteit voor u in petto: bent u in het bezit van een tablet of smartphone maar heeft u het gevoel daar meer uit te kunnen halen dan u doet, kom dan zeker even langs. De jongens van de smartphone helpdesk staan voor u klaar.

Om teleurstelling, en onnodig gesleep en gesjouw met (zware) spullen, te voorkomen herinneren we bezoekers er bij deze nog eens aan dat zij slechts één product per categorie (elektra, textiel, overig) ter reparatie kunnen aanbieden. Alleen dan kunnen wij zoveel mogelijk verschillende mensen helpen. Bezoekers dienen er desalniettemin wel rekening mee te houden dat zij niet meteen aan de beurt zullen zijn en dat we bij grote drukte soms genoodzaakt zijn de inschrijving eerder te stoppen.

Met vriendelijke groet,

Esther

Namens Repair Café Den Haag