Nieuwsbrief Repair Café juli 2016

Beste lezer,

Dat was een ongekend gezicht: er waren nauwelijks bezoekers bij het Repair Café op 25 juni bij Anna@RW47 aan de Raamweg! Wellicht ondervonden we concurrentie van de Veteranendag? Hoe dan ook, hopelijk weet u zaterdag 9 juli, tussen 11.00 en 13.00 de weg naar het Repair Café wèl te vinden! Dan komen we alweer voor de 10e keer dit jaar bijeen bij Centraal Wonen Houtwijk, Albert Schweitzerlaan 2 t/m 68 (2552 PK), stadsdeel Loosduinen. Die dag kunt u bij ons terecht met uw oude laptop met kuren, de cd-speler waarvan de lade niet meer opent, de jas met de uitgescheurde binnenzak, de stofzuiger die z’n snoer niet meer oprolt, en ja hoor, ook met uw kapotte Senseo.

En een Repair Café betekent tegenwoordig bijna altijd dat er een extra activiteit wordt aangeboden. Dat is ook op 9 juli het geval: heeft u een tablet of smartphone maar bent u er nog niet echt vertrouwd mee en heeft u het gevoel ze niet optimaal te gebruiken? Tijdens ons Repair Café vindt ook een inloopspreekuur plaats waarbij u geholpen wordt meer uit deze apparaten te halen.

Om teleurstelling, en onnodig gesleep en gesjouw met (zware) spullen, te voorkomen herinneren we bezoekers er bij deze nog eens aan dat zij slechts één product per categorie (elektra, textiel, overig) ter reparatie kunnen aanbieden. Alleen dan kunnen wij zoveel mogelijk verschillende mensen helpen. Bezoekers dienen er desalniettemin wel rekening mee te houden dat zij niet meteen aan de beurt zullen zijn en dat we bij grote drukte soms genoodzaakt zijn de inschrijving eerder te stoppen.

Na 9 juli begint onze zomervakantie: zaterdag 3 september gaan we uitgerust weer van start bij woonzorgcentrum Bosch en Duin van de Respect Zorggroep, Scheveningseweg 76.

Meer informatie over het Repair Café van Den Haag kunt u vinden op onze website en ook op onze Facebook-pagina

Met vriendelijke groet,

Esther
Namens Repair Café Den Haag

E-mailadres, Website, Facebook, Twitter, Repair Café nieuwsbrief