Nieuwsbrief repair Cafe november 2015

Beste lezer,

Er kan binnenkort weer een land toegevoegd worden aan de lijst ‘Landen-met-een-actief-Repair-Café’: op 28 november start het eerste Repair Café van India: Repair Café Bangalore.  Dus mocht u nou toevallig in de buurt zijn  (het ligt inderdaad niet voor de hand maar het kán) en uw reiswekker gaat kapot dan weet u waar u moet zijn! Wereldwijd zijn er nu 869 Repair Cafés en waarschijnlijk zien we binnenkort een flinke groei in Spaanstalige landen: het startpakket met alle relevante informatie nodig voor het starten van een Repair Café is sinds kort namelijk ook beschikbaar in het Spaans.

Dichter bij huis blijft het Repair Café ook groeien: zo is gisteren een nieuw zelfstandig Repair Café van start gegaan in de wijk Wateringse Veld. Veel succes Vincenzo! Zelf zijn we de komende maand in Segbroek: op zaterdag 21 november tussen 11.00 en 13.00 vindt u ons bij Woonzorgcentrum Jonker Frans, Newtonplein 100,  2562 JZ Den Haag.  En marge, en na afloop (tot 15.00), van het Repair Café organiseert de stichting Vrolijk Bewegen nog een aantal workshops, onder andere over het plakken van fietsbanden. Ook kunt u uw rollator laten nakijken zodat u zeker weet dat deze “winterklaar” is. En jazeker: ook de weggeeftafel is weer van de partij.

Zoals u ongetwijfeld weet als u wel eens een Repair Café heeft bezocht krijgen we met name elektrische apparaten ter reparatie aangeboden. Maar we helpen u bijvoorbeeld ook graag met uw broek waarvan de zak is uitgescheurd, die fijne hapjespan met de losse steel, een laptop met kuren,  en de fiets waarvan de jasbeschermers vervangen moeten worden.

Om teleurstelling, en onnodig gesleep en gesjouw met (zware) spullen, te voorkomen herinneren we bezoekers er bij deze nog eens aan dat zij slechts één product per categorie (elektra, textiel, overig) ter reparatie kunnen aanbieden. Alleen dan kunnen wij zoveel mogelijk verschillende mensen helpen. Bezoekers dienen er desalniettemin wel rekening mee te houden dat zij niet meteen aan de beurt zullen zijn en dat we bij grote drukte soms genoodzaakt zijn de inschrijving eerder te stoppen.

Ons Repair Café start om 11.00. Vanaf ongeveer 10.45 bent u welkom, zo kunnen wij in relatieve rust de boel klaarzetten

Tot repareers!

Met vriendelijke groet,

Esther
Namens Repair Café Den Haag

E-mailadres, Website, Facebook, Twitter, Repair Café nieuwsbrief