Het nieuwe jaar begint op zaterdag 19 januari in Mariahoeve!

Een nieuw jaar en we hebben er zin in! Op zaterdag 19 januari staan de vrijwillige reparateurs van het Haagse Repair Café tussen 11.00 en 13.00 uur weer voor u klaar op Stadsboerderij de Reigershof aan de Reigersbergenweg 280, Mariahoeve.

Dus: bent u in de decembermaand letterlijk uit een kledingstuk gegroeid? Heeft uw gourmetstel het tijdens de kerstdagen begeven? Of heeft uw frituurpan het bakken van de oliebollen en appelflappen niet overleefd? Kom dan 19 januari naar de stadsboerderij en samen met onze experts kunt u dan een poging wagen om uw spullen te repareren en een tweede leven te gunnen. Uiteraard bent u ook welkom met uw fiets, wandklok, speelgoedauto, broodrooster, huistap, naaimachine, tas, laptop, staande lamp, enzovoorts. Reparatie (succes niet gegarandeerd) is gratis. Eventuele materiaalkosten moeten (uiteraard) wel worden betaald. Dit gebeurt altijd in overleg met u, de eigenaar.

Mocht u 19 januari verhinderd zijn, noteert u dan alvast op uw kalender dat we sowieso op zaterdag 16 februari op de gebruikelijke tijd op de stadsboerderij Schildershoeve,  Teniersplantsoen 83 (stadsdeel Centrum) zullen zijn. Wellicht vindt er voor die tijd nog een extra Repair Café plaats in de Grote Pyr. In dat geval zullen wij u hier natuurlijk nog over informeren.

Tot snel (weer)ziens!