Het Repair Café op de Haagse Energiebeurs

Het Repair Café neemt deel aan de Haagse Energiebeurs, op zondag 7 oktober van 12.00 tot 16.00 in het atrium van het stadhuis (Spui 70).

Het Repair Café zal te vinden zijn in de zogenaamde ‘Her gebruikhoek’ achter het podium (nummer 52). Of het nu gaat om een niet-functionerende waterkoker of om een gescheurde zoom van uw lievelingsjurk, om de niet-meer-lopende klok die nog van uw grootvader is geweest of om een speelgoedautootje van uw dochter, onze experts zullen hun uiterste best doen om u te helpen ze te repareren. Speciaal voor kinderen zal kunstenares Cis Deyl een workshop ‘Pimp up je kleding’ verzorgen. Dit in het kader van Repair Kid, een spin-off van het Repair Café.

Op de Energiebeurs zal nog veel meer te beleven zijn op het terrein van duurzaam wonen, voeding, vrije tijd en vervoer. Loopt u zeker ook even langs bij de marktstand van het Haags Milieucentrum over stadslandbouw (nr 107), waar verschillende Haagse initiatieven op dit terrein zich presenteren. U kunt er zien, horen en proeven wat stadslandbouw voor meerwaarde kan hebben. En ook staat daar Vera van MijnCake, die heerlijke lekkernijen vol biologische en eerlijke ingrediënten bakt. Een deel van de opbrengst van MijnCake komt ten goede aan het Repair Café.